Godstransport og hastelevering af kvalificerede chauffører i Lynge

JD Transport kører med pallegods, og uanset hvor godset, pakken eller pallen skal hen, kører vi altid med et smil.

Vi kører overalt – med alt
 
Hos os er der ingen begrænsninger på bestemmelsessted, så hvad enten godset skal leveres i samme by, i Århus, Odense, Malmø eller Milano, så kan JD Transport klare opgaven.
 
Hastelevering og transport for medicinalindustrien
JD Transport har de seneste år specialiseret sig i transport inden for medicinalindustrien, hvor vi transporterer maskiner og dyre apparater. Disse transporter kræver en vis sikkerhed med ekstra fastspænding på vognen. Det sørger JD Transport for.
 
Har du en maskindel, der skal hasteleveres til Jylland, så klarer vi også opgaven for dig. JD Transport er ikke blot billigere end en taxa, vi ved også, hvordan godset kommer sikkert frem til tiden.
 
Levering til tiden og kvalificerede chauffører
Med JD Transport er du garanteret en god service med levering til tiden og overholdelse af alle aftaler og betingelser.
 
Vores chauffører er dygtige og velkvalificerede medarbejdere, der behandler godset som var det deres eget. Vi lever af vores kunders tilfredshed, og først når de er glade, er vi glade.
 
Har du spørgsmål til en konkret transport eller til vores virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 70 70 22 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Til forsiden

 

Slangerupvej 22, 3540 Lynge

 

E-mail: jd@jdtrans.dk

 

Telefon: 40 70 70 22

 

Få et uforpligtende tilbud:

Bliv ringet op af os

 

 

 
 
 

JD Transport   //   Slangerupvej 22, 3540 Lynge    //   Telefon: 40 70 70 22   //   Mobil: 30 18 97 97   //   CVR: 20189576    //   E-mail: jd@jdtrans.dk