Om JD Transport, transport af pallegods i Lynge

JD Transport blev stiftet i 1997 af vognmand Jan Danielsen, der har været chauffør hele sit arbejdsliv.

Gennem tiden har virksomheden specialiseret sig i kørsel med pallegods, men hos os er alt muligt. Intet gods er for stort, for småt eller for skrøbeligt.

Stor tilfredshed hos kunderne
Med vores mange års erfaring i branchen har vi lært, hvor vigtig den gode service over for vores kunder er. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores kunder altid er tilfredse og får en god oplevelse af at bruge JD Tansport til deres gods.

At tilbyde god service er én ting, men at efterkomme det er ikke altid en selvfølge. Det er det hos JD Transport.

Levering til tiden
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst transportvirksomhed med et højt serviceniveau, der leverer til den rette pris og den rette tid.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Kontakt os for mere information
Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider, så du som kunde roligt kan læne dig tilbage og vide, at der bliver taget hånd om det hele.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 70 70 22 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi glæder os til at hjælpe dig

Til forsiden

 

Slangerupvej 22, 3540 Lynge

 

E-mail: jd@jdtrans.dk

 

Telefon: 40 70 70 22

 

Få et uforpligtende tilbud:

Bliv ringet op af os

 

 

 
 
 

JD Transport   //   Slangerupvej 22, 3540 Lynge    //   Telefon: 40 70 70 22   //   Mobil: 30 18 97 97   //   CVR: 20189576    //   E-mail: jd@jdtrans.dk